NOVELLER
DE BÄSTA

Jag har gett ut fem novellsamlingar. Sammanlagt har jag i böckerna publicerat 103 noveller. Att själv avgöra vilka som är bäst är nästan ogörligt. Ibland har jag fått recensioner där läsaren fastnat för en särskild novell och gett den beröm. I den mån det var skriftligt återges det här.
Innehåll


 
JOHANNA OCH HENNES UNGE

Relationer mellan människor kan skapa harmoni men lika ofta misstro och osämja. Utan relationerna – inga noveller där personer, unga eller gamla, spelar någon roll. De här berättelserna spinner runt samma tema, som kapitel eller likartade noveller.
Innehåll


 
RÄDSLOR OCH SVEK

Rädsla och många andra obehagliga saker drabbar alla. Eftersom så många berörs finns både rädslor och svek i många berättelser.
Innehåll


 
FOTBOLL OCH SÅNT...

Om fotboll, andra idrotter och om motionaktiviteter. Jag brukar påstå att det helt enkelt inte GÅR att skriva en novell om en fotbollsmatch OM man bara håller sig till spelet. Det blir helt ointressant. Man måste lägga till olika typer av konflikter, som är viktigare än matchen. Den bästa fotbollsnovell som jag läst heter B-LAGET av Per Wahlöö. Där finns allt, men mest annat än själva fotbollsspelet.
Innehåll


 


Leif Larsson Leif Larsson
Telefon: 070-683 40 47
Epost: leif@lars-son.se
BÖCKERNA E-SKRIFTER ARTIKLAR TAVLOR FÖRFATTAREN OM FÖRFATTARE KONTAKT NOVELLER